x

Ćikić: Raduje me ovakav pristup!

Aleksandar Ćikić i njegovi izabranici poraženi su jučer u okviru sedmog kola Prve muške lige Republike Srpske na gostovanju kod ekipe Sutjeske u Foči rezultatom 72:69.

Iako su pružili dosta kvalitetan otpor domaćinu, Banjalučani nisu uspjeli da naprave iznenađenje i preokrenu rezultat u svoju korist. O jučerašnjoj igri banjalučkog sastava, pričao je strateg plavo-bijelih.

 

``Za razliku od predhodna dva meča, pokazali smo ogromnu količinu energije i agresivnosti, što me izuzetno raduje. Naravno, ne možemo biti zadovoljni porazom, ali je ovo igra koju treba da pokažemo i biti ćemo konkurenti svima. Prvo poluvrijeme smo odigrali fantastično u oba pravca, dok je u drugom pala odbrana, ne u agresivnosti već koncentraciji. Primili smo neke lagane šuteve, gdje smo pomagali sa prvog pasa Živanovića, Bodiroge i Đerića, te dozvolili neke šuteve iz driblinga, a to su bili pokloni za odličnu ekipu Foče. U završnici smo imali otvoren šut za tri poena da povedemo, za kojeg sam siguran da će biti realizovan ukoliko budemo imali ovakav pristup igri u nastavku sezone``, izjavio je za SportSport.ba iskusni šef struke SKK Student, Aleksandar Ćikić.

 

Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.