x

Cinema City: Pretpremijerno predstavljena filmska avantura ``Pirati s Kariba``!

Dugoočekivana filmska avantura ``Pirati s Kariba: Salazarova osveta`` 3D je pretpremijerno prikazana u prepunoj sali Cinema Cityja u Sarajevu. Johnny Depp se vratio na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku ``Pirata s Kariba: Salazarova osveta``. 

Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom (Javier Bardem), pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. 

 

Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites). 

 

Na čelu Umirućeg galeba, svog žalosnog, malog, oronulog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju zlu kob već i spasiti vlastiti život pred najstrašnijim i najpakosnijim neprijateljem s kojim se ikad suočio...

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.