x

Citroën na salonu automobila u Parizu: Marka za potpuni užitak!

Kreativnost i tehnologija u službi uživanja: vjeran svojem nasljeđu, CITROËN se na međunarodnom salonu uatomobila u Parizu potvrđuje kao marka za potpuni užitak. Od proizvoda preko tehnologije do odnosa s kupcima, CITROËN nastavlja dokazivati svoj novi položaj na tržištu nudeći novi odnos prema automobilu, odnos koji postaje potpuniji, prilagodljiviji, srdačniji i jednostavniji.

Takva nedvojbeno suvremena i optimistična vizija automobila ponajprije se odražava u proizvodima. CITROËN je svojom smjelošću obilježio automobilsku povijest, nudeći automobile s jedinstvenim stilom, jednostavne za svakidašnjicu, udobne i funkcionalne. Automobilima snažna karaktera, kupcima želimo pružiti više onoga što mu je doista važno: više dizajna, udobnosti i korisne tehnologije i sve to uz umjerene troškove. 

 

Takva težnja bezbrižnosti i jednostavnosti ne odnosi se samo na proizvod. André Citroën isticao se spektakularnim načinom komunikacije ali i smislom za pružanje usluga. Danas CITROËN nudi nove obveze svoje mreže, jedinstvena rješenja za kupnju i inovativne usluge. Odnos prema automobilu lišen stresa, rezultat iskrenosti i uzajamnog povjerenja, koji svaku fazu odnosa kupca s Markom pretvara u „feel good“ iskustvo.

 

Novo je pozicioniranje jasno vidljivo na izložbenom prostoru na Salonu automobila u Parizu u sljedećem: 

 

1.NASTAVAK PROIZVODNE OFENZIVE 

U samo godinu dana, CITROËN je na tržište izbacio četiri nova važna modela koja potpuno izražavaju vrijednosti Marke: pročišćen i optimističan dizajn, opću i uravnoteženu udobnost, primjetnu i doista korisnu tehnologiju. 

 

Premijera na Salonu automobila u Parizu:

- Citroën C4 CACTUS: u središtu pozornosti. Utjelovljenje i potvrda novog pozicioniranja marke CITROËN. Alternativa kompaktnim limuzinama segmenta C koji postavlja temelje novoga automobilskog svijeta.

- Novi Citroën C1: lansiran prije nekoliko tjedana. Praktičan i udoban, grad je njegovo prirodno okružje. Krov Airscape daje dašak dodatnog užitka. Ekskluzivno na Salonu automobila u Parizu bit će predstavljen KONCEPT C1 URBAN RIDE koji prikazuje mogućnosti personalizacije toga gradskog automobila pustolovnog izgleda. Energičan i zaigran karakter novog C1 ističe se  stilskim elementima posuđenim iz svijeta SUV-ova. Novi elementi istodobno imaju i zaštitnu ulogu. 

- Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso: u nekoliko mjeseci zauzeli su vodeće mjesto u segmentu jednovolumena u Europi, s više od 142 000 naručenih vozila od lansiranja.  

 

 

2.PRIKAZ KORISNE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI UŽITKA 

Izbaciti suvišno i zadržati samo ono što je kupcu doista važno, tehnologiju koja ima smisla. Pronaći rješenja koja će vožnju učiniti još opuštenijom, smanjiti troškove uporabe i utjecaj na okoliš:

- poput pravog laboratorija ideja, konceptno vozilo C4 CACTUS AIRFLOW 2l  prikazuje spoj dizajna i aerodinamičnosti, znatnog smanjenja mase i inovativnog pogona koji ga pretvara u ekonomičan automobil s potrošnjom manjom od 2 l/100 km.

- u tzv. Techno roomu bit će predstavljene:

- porodice benzinskih motora PureTech i dizelskih BlueHDi posve nove generacije, usklađene s normom Euro 6, koje sjedinjuju performanse i malu potrošnju;   

- tehnološka rješenja na našim vozilima koja olakšavaju svakidašnjicu; 

- Citroën CONNECT: skup internetskih usluga, koje se već primjenjuju i pružaju veću jednostavnost i bezbrižnost.

 

 

3.BEZBRIŽNOST KUPACA

Jasniji i bezbrižniji odnos Marke i njezinih kupaca:

- CITROËN I VI: skup obveza što ih je preuzela mreža CITROËN prema kupcima kako bi potaknula razvoj povjerenja. Kao dio tog iskrenog odnosa, marka predstavlja Citroën ADVISOR, internetsku stranicu gdje se prikupljaju mišljenja kupaca o kvaliteti usluga pri prodaji ili servisu.

- SimplyDrive i FlexiDrive: inovativna rješenja za kupnju vozila. Riječ je zapravo o pretplati, po uzoru na mobilnu telefoniju, koja obuhvaća sve troškove. Prvi je put uvedena s modelom CITROËN C4 Cactus.

 

 

4.MEĐUNARODNI RAZVOJ U PUNOM ZAMAHU

- Citroën C-ELYSEE WTCC: sportski uspjeh koji pokazuje znanje i stručnost marke CITROËN RACING ujedno je i jamstvo dobrog glasa Marke na međunarodnoj razini

- Uspjeh marke CITROËN u Kini i otkrivanje modela C3 XR u C_42 povodom Salona automobila u Parizu.

 

Salon automobila u Parizu javnosti otvara vrata u subotu 4. listopada 2014. Izložbeni prostor marke CITROËN nalazi se u paviljonu 1 (C320). Novinarski dani su 2. i 3. listopada 2014.

 

 

Tiskovna konferencija održat će se u četvrtak, 2. listopada 2014. u 10h30.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.