x

City srušio još jedan rekord, Aguero gestikulirao Guardioli nakon pogotka?

City je prva engleska momčad nakon Liverpoola (1982.) koja je zabila više od 100 golova u kalendarskoj godini, West Ham u sjajnoj utakmici poražen 3:2

Manchester City kod kuće je imao lagan zadatak protiv Bournemoutha. Domaćini su poveli golom Aguera u 27. minuti na asistenciju Fernandinha što mu je bio stoti zabijeni pogodak na Etihadu. Tokom slavlja je stavio ruku iza uha čime je možda gestikulirao treneru Guardioli. U 53. minuti je 2:0, ovaj put strijelac je Sterling nakon sjajne timske akcije. Svoj drugi pogodak na utakmici zabio je Aguero u 80. minuti za 3:0, a na konačnih 4:0 povisio je Danilo.  City je tako postao prva engleska momčad nakon Liverpoola (1982.) koja je zabila više od 100 golova u kalendarskoj godini.

Begović je branio cijeli susret za goste.

West Ham je kod kuće izgubio 3:2 od Newcastlea. Domaćina je u vodstvo doveo Arnautović nakon greške obrane gostiju. Za 1:1 zabio je Saivet iz lijepo izvedenog slobodnog udarca. Potpuni preokret gostima donio je Diame pogotkom u 52. minuti. West Ham je imao sjajnu priliku za izjednačenje u 56. minuti, no Andre Ayewu je penal obranio Elliot. Kazna je stigla pet minuta kasnije kada je za 3:1 zabio Atsu. U 68. minuti Ayew se iskupio za promašeni jedanaesterac te je zabio iz odbijanca za 3:2.

Southampton je kod kuće remizirao 1:1 s Huddersfieldom. Domaćin je poveo pogotkom Austina iz kornera u 24 minuti, a za 1:1 zabio je Depoitre u 64. minuti nakon ubačaja s lijeve strane.

Stoke je poveo protiv West Broma 2:0 u prvom poluvremenu preko Allena i Choupo-Motinga. Nadu gostima donio je Rondon u 51. minuti, a na samom kraju utakmice Sobhi je zabio za konačnih 3:1.

Crystal Palace je odigrao 1:1 na gostovanju protiv Swanseaja. Gosti su poveli iz jedanaesterca u 59. minuti, a siguran izvođač bio je Milivojević. U 78. minuti za konačnih 1:1 zabija Jordan Ayew.

Brighton je s minimalnih 1:0 svladao kod kuće Watford. Za domaćina je jedini pogodak zabio Gross u 65. minuti.

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.