x

Coca-Cola nagradila najvrijedne konobare do sada!

Coca-Cola program lojalnosti za konobare u Bosni i Hercegovini, koji traje do 31.8. do sada je nagradio 5 dobitnika sa vrijednim novčanim nagradama, te preko hiljadu dobitnika ostalim nagradama koje uključuju kartice za gorivo, prepaid bonove za mobilni internet i Coca-Cola proizvode. 

Pet dobitnika novčanih nagrada u vrijednosti od po 1.000KM su zaslužili da ih i predstavimo javnosti. Radi se o Ajdinu Šubari i Emiru Ljubunčiću iz Sarajeva, Tariku Dumaniću iz Ilijaša, Predragu Karloviću iz Međugorja i Radenku Antunoviću iz Brčkog. 

 

Podsjećamo, za osvajanje jedne od nagrada potrebno je sakupiti poene ispod nagradnih zatvarača u vrijednosti od 20, 50, 100 ili 1000 bodova na Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes ili Emotion staklenkama. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri i načinu učešća mogu se naći na web stranici www.coca-cola.ba

 

Čestitamo najvrijednijim i najsretnijim konobarima do sada, te pozivamo ostale konobare da pogledaju ispod čepa – možda će naredna boca koju otvore baš njima donijeti 1.000 KM ili neku drugu super Coca-Cola nagradu. 

 

Ekskluziva.ba