x

Coloseum Club u Las Vegas stilu za 12. rođendan!

U subotu, 25.10.2014. godine Coloseum Club je proslavio 12 godina postojanja. Na rođendanskoj zabavi prisustvovali su brojni prijatelji i gosti Coloseum Cluba, među kojim je bio veliki broj ličnosti iz javnog života. 

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Rođendansko slavlje osmišljeno je u Las Vegas stilu, te je Club izgledom podsjećao na mnogobrojna casina Las Vegas-a. Za izvanrednu atmosferu rođendanskog slavlja, koje je trajalo do ranih jutarnjih sati, pobrinuo se veliki broj gostiju, te bend Puls. Već tradicionalno, voditelj programa je bio poznati radijski voditelj Emir Cocalić koji je jedinstvenim nastupom animirao goste. A brojni poslovni partneri Coloseum Cluba obezbijedili su vrijedne nagrade za najsretnije posjetitelje.

 

Podsjetimo, posljednjih 12 godina Coloseum Club je pažljivao sticao status kultnog mjesta za izlazak, a danas važi za  jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta u Sarajevu  sa nepresušnim novim programima za zabavu i igru. 

 

Hit Coloseum d.o.o. je dio velike korporacije »Hit«, koja predstavlja jednu od najvećih gaming&entertainment korporacija u Europi. 

 

Hit Coloseum važi za tržišnog lidera u pogledu organizacije kontinuiranih koncertnih sadržaja i najpoznatiji je zabavni centar u Sarajevu koji nudi žive igre (Američki rulet, Black Jack, Hit progresiv draw poker, Texas Holdem poker). Od samog osnivanja na bh. tržištu je stekao epitet mjesta sa integralnom ponudom ``sve na jednom mjestu``.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.