x

Čudotvorna majka Milunka: Javite se i zaboravite ružnu prošlost!

Mirjana Stojanov, sa adresom prebivališta u Futogu - Novi Sad, ulica Svetozara Miletića 012, radi pod imenom Čudotvorna majka Milunka i kako kaže uz nju ćete zaboraviti na probleme.

- ``Mislite nema izlaza i da je kraj, to je često razmišljanje kod ljudi u problemu... Neki su se dali alkoholu, narkoticima. Majka Milunka će vam vratiti voljenu osobu, vašu izgubljenu ljubav, spojiće svaki rastavljeni par``, poručuje Čudotvorna majka Milunka i dodaje:

 

- ``Imam posebnu vrstu rituala koji može da vas riješi svih muka, i to u veoma kratkom vremenskom roku. Neplodnost, impotencija, rasprostranjeni problem kod mladih parova, a uz majka Milunkin tretman sve to postaje samo ružna prošlost. Ja vam više ništa neću govoriti, rituali i amajlije pričaće umjesto mene``, kaže ona.

 

Kontakt (sa Viberom):

+381 64 97 28 832

 

NAPOMENA: Ovaj članak je reklamnog karaktera. Sve izjave u tekstu ne odražavaju stav autora teksta, niti portala Ekskluziva.ba.

 

 

Portal Ekskluziva.ba ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu podataka iz ovog sponzorisanog članka niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

                                                                                                              (Sponzorisani članak)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.