x

DA LI JE OVO REALNO? Aleksandra Prijović je prava ljepotica, ali tek kada vidite njenu majku!

Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović takmičiće se u novom muzičkom šouu „Grand veterani“, u kom će svoje vokalne sposobnosti pokazati kandidati koji imaju više od 50 godina.

S obzirom na to da se Borka dugo bavi pjevanjem i da je veoma talentovana za taj posao, ona je na nagovor kćerke pristala da se prijavi na audiciju.

 

- Mihajlovićeva poznaje pola estrade jer često nastupa s velikim zvijezdama. Radila je više puta sa Andreanom Čekić, Adilom Maksutovićem, Darkom Lazićem i drugima. Ona nikada nije željela da se eksponira, ali je u sebi potajno priželjkivala da napravi karijeru. Iako je gostovala u „Grandovim“ emisijama, a i kćerka joj je u toj produkciji, ona neće imati privilegije u takmičenju. Borka planira da u jednom krugu otpjeva kćerkinu pjesmu „Za nas kasno je“ - rekao je naš izvor.

 

Pozvali smo Aleksandru i ona je potvrdila naša saznanja.

 

- Navijam za mamu, ona pjeva već 20 godina. Kad sam bila mala, išla sam na njene nastupe i gledala kako ona to radi. Često sam joj otimala mikrofon. Ona me je svemu naučila. Pjevački talenat naslijedila sam od nje, a ona od svoje majke. Čak sam joj poklonila i jednu pjesmu - rekla je folkerka.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.