x

DA LI JE ZA SVE KRIVA INDIJSKA GLUMICA? Jelena Đoković je odvojila bankovne račune zbog OVOGA?!

U teniskim se krugovima govorilo da je najbolji tenisač na svijetu imao avanturu s jednom indijskom glumicom. Talijanska La Gazzetta dello Sport objavila je uz priličnu dozu zadrške da je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković uoči početka Wimbledona bio pred razvodom s Jelenom Ristić.

Dakle ni dvije godine nakon vjenčanja na crnogorskom Svetom Stefanu (neposredno nakon osvajanja Wimbledona i povratka na broj jedan rang-liste) i rođenja sina Stefana u oktobru 2014. godine.

 

Zna se da je Đoković nakon šokantnog poraza od Sama Querreyja u 3. kolu Wimbledona spominjao obiteljske probleme i sada kad je to spomenuto u New Yorku, rekao je da svako u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju.

 

Pretpostavka je stoga da je Novak probleme sa suprugom Jelenom riješio.

 

Njihova veza traje još od tinejdžerskih dana i stoga nije čudno da je nakon toliko vremena došlo do krize. Tko je uostalom imun na to? Čim je Gazzetta objavila o čemu se radi, logično je da znaju nešto više. Vrlo tiho u teniskim se krugovima govorilo da je Đoković imao avanturu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, te da je Jelena na tu spoznaju odvojila bankovne račune...

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.