x

DA LI STE NEKAD UOPŠTE ČULI OVO IME? Indira Radić otkrila kako se zove njen unuk!

Pjevačica Indira Radić kaže da joj je 2017. godina krenula loše, ali da se godina završava na najljepši mogući način - rođenjem unuka.

- Mogu da kažem da kada mi je krenula 2017. godina, mislim da je bila teška generalno svim ljudima. Bila je jako teška, u vazduhu se osjećao neki naboj i pritisak, ali kako je prolazilo ljeto i dolazila jesen, ja sam bila mirnija i smirenija... Mogu da kažem da je 2017. godina, posebno kraj, meni tako jedan ``hepi`` kraj. Mnogo sam srećna, zadovoljna i ispunjena i sa takvim osjećanjem ulazim u 2018. godinu - rekla je pjevačica.

 

Indira je jako jako ponosna na svog sina Severina i kaže da joj je jako pomogao što se tiče posla, a sada zajedničkim snagama rade na novom CD-u koji treba da izađe na proljeće.

 

- Ne postoji pjevač ili pjevačica koji ne bi voljeli da im dijete nešto napravi i da to zaista bude dobro. Moj sin Severin Radić je uradio moj CD, taj posljednji i mogu da kažem, pored ``Lopova``, ``Zmaja``... svih pjesama koje sam imala, tih evergrina, ovo što je on uradio je stvarno nešto nevjerovatno, pogodio je moj temperament i mi radimo opet novi CD koji ćemo da izdamo na proljeće. Sjajno... Ja sam zaista presrećna zbog toga - objasnila je ona.

 

Pjevačica je u novembru dobila unuka Mihaela i to je ono što ju je najviše obradovalo u 2017. godini.

 

- Dobila sam snajku, ali sam dobila i unuka. Ja sa u novembru postala baka jednog prelijepog, slatkog dječaka koji se zove Mihael, i neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju djeca, jer djeca su najveće bogatstvo na svijetu. On je još mali. Ima samo mjesec dana, ali svaki drugi dan dolaze kod mene. Žive svoj život, imaju svoj stambeni prostor, ali dolaze svaki drugi dan kod mene. Ja puno radim, stalno sam na putu, ali nalazimo vrijeme. Još je mali, ali tek predstoji vrijeme mog druženja sa njim - pohvalila se Indira.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.