x

DA LI ZNATE O KOJOJ PJEVAČICI JE RIJEČ? Prva žena Željka Mitrovića danas izgleda ovako!

Vlasnik ``Pink`` medijske imperije Željko Mitrović godinama je u srećnom braku sa Milicom Mitrović, direktorom programa i muzičkim urednikom ružičaste televizije, a to mu je drugi brak po redu.

Prije Milice Željko je bio oženjem pjevačicom Sonjom Mitrović Hani, sa kojom ima dvoje djece, sina Aleksandra (24) i kćerku Sandru (26). U drugom braku dobio je još dvije kćerke Andreu i Kristinu.

 

Hani se povukla sa estradne scene, te se danas muzikom bavi isključivo u muzičkom studiju. Ona danas radi u svijetu muzike kao producent, kompozitor, tekstopisac i aranžer. Posljednji album izdala je za ``Grand`` produkciju 2005. godine.

 

Ova fotografija nastala je prošle godine u studiju kompozitora Zorana Marjanovića, koji je pažnju medija privukao nakon misteriozne smrti njegove supruge - pjevačice Jelene Krsmanović. Hani i Zoran napravili su pjevačici Snežani Neni Nešić numeru ``Ako ti krene po zlu`` koja uskoro treba da ugleda svjetlost dana, a na kojoj je prateće vokale pjevala upravo ubijena Jelena. Zoran je bio zadužen za melodiju i aranžman, a bivša žena Željka MItrovića za tekst.

 

Koliko možemo da primijetimo Hani se nije mnogo promijenila od dana kada se povukla iz javnog života.

(pulsonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.