x

DALA MU JOŠ JEDNU ŠANSU: Ana zaplijenila mobilni Darku, evo zbog čega!

Izgleda da je pjevačica Ana Sević poslušala savjete Vesne Rivas i riješila da bračne probleme rješava kako zna i umije, te da na jedno oko zažmuri kada je reč o ispadima njenog muža Darka Lazića. 

Ana je dala Laziću još jednu šansu, ali pod njenim uslovima. Prvi i najvažniji bio je da Darko promijeni broj telefona, pa sada može da ga čuje samo ona, njegovi roditelji i nekoliko poslovnih saradnika.

 

``Ana je nekoliko puta u njegovom telefonu nalazila raznorazne poruke od kojekakvih djevojka. Više ni sama nije znala kako da se izbori, pa je odlučila je da postavi uslove! Ili da promijeni broj i da ga podijeli samo familiji ili da se ne vraća kući``, priča izvor i dodaje:

 

``Darku je jako teško palo što nekoliko nedjelja nije spavao u porodičnom stanu, pa je odmah pristao na Anine uslove i kupio novi broj telefona. E sad, pošto niko nema njegov novi broj, mora prvo Anu da pozove, pa ona odluči da li da mu da slušalicu ili eventualno prenese poruku. Kad sam ga vidio nedavno na jednom događaju i pitao ga o čemu se radi, samo mi je kratko rekao: Jeb*ga, brate, šta da ti kažem.``

(Star/Pink)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.