x

DANAS NAM JE DIVAN DAN: Ekskluziva.ba portal slavi peti rođendan!

Tačno prije pet godina, 01. 07. 2011. godine krenuli smo sa našom pričom zvana Ekskluziva, koja je u prethodnom periodu u potpunosti opravdala svoj naziv. Naime, danas se navršava tačno pet godina od kada je portal ekskluziva.ba počeo sa radom. Za taj period, s ponosom možemo reći kako smo postali brend, čemu svjedoči  brojka od 1.800.000 facebook članova, ali i podaci Google Analyticsa, koji pokazuju kako smo i dalje među TOP 3 najčitanija portala u BiH, te ubjedljivo najčitaniji showbizz portal na našim prostorima.

Prije tačno pet godina, 01. jula 2011. godine portal ekskluziva.ba je pušten u rad. Mali tim spreman na rad, u ovaj posao ulaže prije svega dosta ljubavi. Puni ambicija, entuzijazma i snage skoro 24 sata radimo za vas kako bi vam pružili najinteresantnije vijesti iz regiona i svijeta.

 

Kroz pet godina rada obavještavali smo Vas o situacijama iz života poznatih, bilo da se radi o romansama, blamovima, tragedijama ili komedijama, te gotovo svakodnevnici najzvučnijih imena showbizza. Svake sedmice donosili smo Vam fotografije raznih dešavanja i događaja u BiH, kao i brojne druge zanimljivosti. Usponi i padovi postoje i u našem slučaju, a ono što je najvažnije jeste kako se nakon svakog pada treba podići i uzdignute glave krenuti naprijed. 

 

Naravno, mislimo na vas, te ističemo kako naš peti rođendan slavimo zahvaljujući isključivo vama, koji nam omogućavate da egzistiramo i dalje. Neizmjerno hvala na podršci, pohvalama i naravno kritikama.

 

Hvala vam što ste nam omogućili da slavimo peti rođendan, a obećavamo još dosta zanimljivih vijesti i fotografija.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.