x

DANAS OTVOREN SAJAM LIJEPIH STVARI MODAMO.KREATIVA !

Otpočeo je prvi dan sajma modamo.kreARTiva

Projekt koji je ponosno najavljivan prije gotovo dva mjeseca, a koji su u Modamo.info uredništvu pripremali još od početka godine, napokon je ugledao svjetlo dana. Danas, s početkom u 11 sati, službeno je otvoren prvi sajam lijepih stvari modamo.kreARTiva, koji će ove godine ugostiti 37 izlagača iz Bosne i Hercegovine. Cilj sajma je, kako to često ističu organizatori, pružiti priliku kreativnim snagama da svoj rad predstave široj javnosti i na taj način promovirati bh. kvalitetu i bh. dizajn.

Kroz modamo.kreARTivu upoznat ćete domaće snage koje se bave izradom nakita, torbica i drugih modnih dodataka, kožne galanterije, rokovnika, te sitnih kućanskih potrepština i suvenira. I slikari su našli svoj kutak u ovoj kreativnoj družini, ali i oni koje svoj potpis vole ostavljati na drvetu ili staklu. Mirise ljekovitih biljaka donose nam izrađivači prirodnih sapuna, a dječju zaigranost mali kreativci O.Š. Antuna Branka Šimića iz Mostara. 

Upravo zbog ovako šarolike ponude, modamo.kreARTiva savršeno je mjesto gdje ćete moći kupiti poklone za vaše najmilije, darujući im nešto lijepo i jedinstveno s bh. potpisom.

Ulaznice imaju simboličnu cijenu od jedne konvertibilne marke, a sav prihod ide mostarskoj Gradskoj knjižnici, koja je već nekoliko godina u jako teškom stanju. Svoj doprinos oživljavanju knjižnice možete dati i tako što ćete sa sobom kao donaciju ponijeti jednu vlastitu knjigu.

Ne znate kuda za vikend? Što kažete na posjet sajmu lijepih stvari - modamo.kreARTiva?