x

DANILO, JEL DOSTA VIŠE DRUGARICA?

Vrlo brzo nakon razvoda od Nataše BekvalacDanilo Ikodinović bio je u vezi sa Tanjom Vračarić. Međutim ova romansa je brzo i okončana. Prema nekim izvorima, Tanja je saznala da Dača više ne želi nikada da staje na ludi kamen, niti da ima još djece, pa je brže bolje pobjegla, jer joj biološki sat otkucava posljednje sate.

Prije nekoliko dana osvanula je vijest da se Dača viđa sa bivšom djevojkom Vanje UdovičićaIvanom Ukropinom. Iako su oboje demantovali ovu vijest, nekoliko gostiju lokala u kojem je ovaj par viđen, potvrdili su da su se ljubili i razmjenjivali nježnosti. Međutim, Dača je negirao: ``Pa, dajte mi smo drugari, ja se sa mnogim drugaricama tako ljubim, mi se šalimo kakva veza``, izjavio je Dača.
Ipak, procurila je priča da je Nataša za vrijeme njihovog braka Dači branila da se viđa sa Ivanom. I taman kada smo pomislili da je sve to samo nesporazum, pojavila se vijest da će Dača i Ivana učestvovati u rijalitiju ``Parovi``.
I tako nismo stigli ni da pošteno provjerimo priču o romansi sa Ivanom, a osvanula je vijest da se viđa sa pjevačicom Lejlom Hot. Oni se poznaju nekoliko godina, ali su u posljednje vrijeme njihovi susreti sve češći, što je dovelo do početka romanse koju vješto kriju i od najbližih prijatelja. Bivša djevojka pjevača Danijela Alibabića uz smijeh je prokomentarisala ovu informaciju: ``Danilo i ja se poznajemo i družimo i više ništa neću da komentarišem.``
Ništa raspoloženiji za iskren razgovor nije bio ni Dača, kome ljubav prema novinarima nije jača strana.``Ma, kakva veza?! Lejla Hot se nalazi u istom društvu u kome se ja krećem. Poznajemo se i družimo već neko vreme. Nemam pojma kome su takve priče potrebne i zašto ih plasira?! Slobodno napišite da nisam u vezi sa Lejlom``, rekao je Danilo.
Možda i nisu u vezi, ali jedno je sigurno - sa toliko ``drugarica``, Dači je veoma zanimljivo!

izvor:Svet