x

DANIMA SLAVILI DOBITAK AUTOMOBILA: Izvučeni u nagradnoj igri sa računima, a onda saznali GORKU ISTINU!

Profesionalni vozač iz okoline Prijepolja Zlatko Nestorović (40) kaže da se radovao i slavio, a zatim doživio šok. Otkriven je još jedan slučaj neispravnog učešća u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobijedi“, od ukupno tridesetak, a posljednji u nizu tiče se dječaka Ilije (11) koji je ostao uskraćen za automobil.

Njegov otac Zlatko Nestorović (40) adresirao je pošiljku sa 10 uredno prikupljenih fiskalnih računa, a kovertu je imenovao na sina sa nadom da će mu donijeti sreću.

 

– Bog je pogledao moje dijete, dao mu da bude srećković među nekoliko miliona ljudi. Radovao se do besvijesti, a zatim je doživio šok i ja sada ne mogu da mu objasnim da auto neće biti parkiran u našem dvorištu. Sin mi je sada pod stresom. Mi nemamo pristup internetu da bih vidio pravila, a na televiziji nijednom nisam čuo to pravilo. Ma bruka i sramota, samo se poigravaju sa građanima – negoduje ovaj profesionalni vozač iz okoline Prijepolja.

 

Kako kaže, poslao je još nekoliko koverti, ali ne bi volio da ih izvuku da mu se Ilija ne bi više nervirao.

 

– Niti ću ja nastaviti da šaljem, izgubio sam povjerenje u državu. Toliko sam slavio, puna mi je kuća bila, tri sata mi je zvonio telefon bez prestanka. Obradovao sam se, jer trenutno vozim auto 20 godina star, a taj novi bi nam baš dobro došao – zaključio je Zlatko.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.