x

DARA BUBAMARA SLALA GOLE SLIKE ČEDI JOVANOVIĆU: On joj je gospodski odgovorio!

Por*o slike Dare Bubamare postale su hit i među političarima! A ni ona nije imuna na njih! Pjevačica je bacila oko na Čedu Jovanovića, pa mu je preko zajedničkog prijatelja poslala nekoliko svojih por*o fotki. Razvedenoj folekerki se dopada oženjeni predsjednik LDP. Pošto nije imala priliku da ga upozna, zamolila je zajedničkog poznanika da mu pokaže njene eksplicitne slike.

- Dara nije željela direktno da stupi u kontakt sa njim, već je pokušala preko posrednika. Čeda ništa nije komentraisao dok je brzinski gledao njene slike. Kasnije je rekao da ne želi da se petlja sa njom jer je oženjen - otkriva izvor.

 

Čeda nije odgovarao na pozive novinara, dok je Dara u svom stilu odgovorila da je srećna što njene fotografije usrećuju muškarce.

 

- Apsolutno me ne zanima šta će političari reći! Moje nage fotografije su vidjele i ptice na grani. Drago mi je, neka gledaju moje slike ako će im život biti ljepši život. Volim da činim ljudima da im bude lijepo -kaže folkerka.

 

I dalje tvrdi da su joj slike ukradene, a da ih ona lično nijednom muškarcu nije slala.

 

- Na sudu ću dokazati koje ukrao slike iz mog telefona i kome su date. Niti sam slala Čedi, niti Đuri, niti Peri -zaključuje Dara.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.