x

DARA BUBAMARA U TUZLI!

16. Decembra 2011. godine u tuzlanskoj diskoteci ``ROMA``,  nastupila je kontraverzna Dara Bubamara. Iako je poznato da pred novogodišnju noć klubovi budu poluprazni,  Tuzlaci nisu žalili doći na koncert srbijanske folk dive.

Ni Dara nije bila ravnodušna pred prepunom diskotekom, te je osim svojih pjesama publici prikazala i svoj plesni performans. Energična kao i uvijek, Bubamara je plesala do iznemoglosti. Nizala je pjesmu iza pjesme u dva bloka koliko je i pjevala , ali pored svojih mnogobrojnih pjesama pjevala i velike hitove svojih kolega, ali se publika najviše oduševila kada je otpjevala ``Jorgovani`` Dine Merlina i Vesne Zmijanac.
Intervju je slabo kome dala jer je žurila za Cirih, ali kada smo joj rekli koji je portal u pitanju , vrlo rado je odgovorila :  `` Znam o kojem je portalu riječ i svim čitateljima www.ekskluziva.ba želim sve najljepše u 2012 godini, uz puno ljubavi, novca i sreće i naravno mojih koncerata. Voli vas i ljubi vaša Bubamara. ``  
Dodala je još da je u Tuzlu došla radi svoje publike, koja je ovdje mnogo voli ,  ali i radi vlasnika diskoteke ``Roma`` , gospodina Cige sa kojim je veliki prijatelj i saradnik.

I naš portal Dari također želi mnogo uspjeha u narednoj godini, kao i puno koncerata širom svijeta.
 

Ekskluziva.ba (S.Nišić)