x

DARKO ANI I DJETETU DAJE SVE ŠTO ZARADI!

Darko Lazić našao se u centru skandala kada je u javnost isplivala informacija da se razvodi. Pjevač u međuvremenu radi punom parom, a kako jedan od Lazićevih menadžera Vladimir Žunić otkriva, Darko sav zarađeni novac i dalje prosleđuje bivšoj supruzi. Vladimir, koji kaže da je i Darkov dobar prijatelj, a ne samo saradnik, ispričao je za Srpski telegraf da je folker u svakodnevnom kontaktu sa Anom i kćerkom.

- Sarađujem sa Darkom kao menadžer, a prijatelji smo već sedam-osam godina. On se juče vratio u Beograd, prije dva dana je iz Austrije otišao pravo kod roditelja i prespavao kod njih u Brestaču, pa se uputio u prijestonicu. U njegov odnos sa Anom se ne miješam, ne znam šta se tu sada dešava, ja nju poštujem kao Darkovu izabranicu. Kako god da se sve završi, ja znam da njihovom djetetu neće ništa faliti - otkrio je Lazićev menadžer i dodao:

 

- On će kćerku da finansira kako je i dosad finansirao, maksimalno. Znam da sve što zaradi daje Ani i djetetu, za stan, za auto, tako da Loreni neće ništa faliti ni ako se razvedu. Ana kad god da ga je pozvala da joj treba nešto za nju ili za dijete, gdje god da se on nalazio, odmah se odazivao. Ako nije u blizini, pojavi se neko umjesto njega, grijeh je reći nešto loše za njega kao oca. Njih dvoje su u najnormalnijem kontaktu oko djeteta, čuju se svakodnevno oko svega. Vidjeće se sad kad je i on u Beogradu. Čak iako se razvode, moraju da imaju kontakt i oko toga će da se vide. Nisam siguran u kom stanu je Darko sada, pošto ima više stanova u Beogradu.

 

Žunić je otkrio i da se Lazić u posljednje vrijeme potpuno posvetio karijeri, kao i da pored brojnih nastupa ima u planu uskoro da izda novu pjesmu.

 

- Ne pominje mi nikakve žene, radi punom parom. Darko se posvetio poslu, ide u teretanu, živi kao i do sada. Trenutno traži novu pjesmu, težak je što se toga tiče, traži pjesmu koja će baš da mu legne i da bude hit. Ima snimljene dvije, međutim, ovo mu je treći put da snima, a da ne izbacuje, pa nisam siguran šta će ovaj put uraditi - zaključio je Darkov menadžer.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.