x

DARKO DEMOLIRAO SOBU ZBOG KAPORA!

Pjevač Darko Lazić i njegova supruga Ana Sević Lazić prošli su kroz brojne krize tokom nekoliko godina braka. Posljednja koja je javnosti poznata jeste navodna afera sa Acom Lukasom, a kako saznajemo, Darko je nedavno demolirao hotelsku sobu u Subotici zbog toga što je Ana na jednoj proslavi sjedila u krilu Saši Kaporu.

Naime, pjevač Nebojša Vojvodić pravio je svadbu u rodnom gradu i pozvao sve kolege sa kojima je u dobrim odnosima. Darko i Ana su bili među zvanicama, kao i druge kolege sa estrade, među kojima i Saša Kapor.

 

- Svi su se veselili, a Ana je igrala sa grupom ljudi u kojoj se našao Saša. U jednom trenutku, on nije želio da ustane da igra, te mu je on prišla, sjela u krilo i počela da pjeva uglas sa njim. Darko je nakon pet minuta napustio slavlje. Svi su mislili da je to uradio zato što je popio, pa je otišao da se malo odmori, međutim, mladoženju su nakon pola sata zvali sa recepcije jer je Darko demolirao sobu i krenuo da lomi i po hodnicima i holu hotela - objašnjava izvor i nastavlja:

 

- Toliko je bio bijesan da su se radnici uplašili za svoju bezbijednost i htjeli su da zovu policiju. Njegov drug je dotrčao, stavio ga u kola i odvezao u Beograd, a Nebojša Vojvodić je morao da moli zaposlene da ne prijavljuju pjevača, potom i da plati kompletnu štetu. Ovo ne bi bio prvi put da Darko lomi kad je pijan i sad bi sigurno dobio krivičnu prijavu. Ana je pokušala da se ponaša kao da je sve u redu, međutim, ostatak večeri je provela na pristojnoj razdaljini od Saše Kapora. Kako su riješili sukob kada se vratila kući, bog samo zna - završava izvor.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.