x

DARKO LAZIĆ NAPRAVIO NOVI SKANDAL: Došao na svadbu da pjeva, a mladoženja ga pred svim gostima izbacio napolje!

Pjevač Darko Lazić je očigledno pravi skandal majstor. Kao da mu nije bilo dovoljno privatnog skandala koji je doživljavao zbog navodne afere njegove supruge, sada se i profesionalno ponaša u potpunosti neprimjereno.

Lazić je nedavno bio angažovan kao pjevač na jednom vjenčanju. Na početku se činilo da je sve u redu i da će to biti lijepa svadba, ali je Darko upravo zaslužan zbog čega nije bila.

 

Naime, pjevač je u sred nastupa mikrofon predao kolegi koji je nastavio sa izvođenjem numera. Svi su mislili da je Darko otišao do toaleta ili na kratku pauzu, ali su poslije izvijesnog vremena shvatili da ga nema.

 

``Vidite, bilo je veselo, a Darko je naginjao čašicu od početka. I to baš naginjao. Zato su svi i mislili da je malo izašao da dođe sebi. Međutim, navršilo se dva sata kako Darka nema i mladoženja je malo počeo da gubi živce. Darko se najzad pojavio, nevjerovatno, ali noseći i mikrofon sa sobom i izgledao je pijano. Zanosio se i smijao, pokušao je da pjeva, ali je brkao riječi. E tu je mladoženja izgubio živce! Oteo mu je mikrofon i istjerao ga sa svadbe. Menadžer je skočio da rješava problem, ali domaćin nije želio da trpi bahato ponašanje i obojicu ih je istjerao napolje``, tvrdi izvor sa tog slavlja.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.