x

DAVIO ME I ŠAMARAO Milica Dabović: Snažno me je stegao, bilo je strašno!

Milica Dabović preživjela je teško iskustvo kada ju je dečko Šime Šiklić Simon fizički napao. Ona se povodom toga uključila u emisiju ``150 minuta`` i kroz suze i jecaje otkrila šta se dogodilo.

``Potresena sam i šokirana. Ništa, došlo je do svađe i verbalnog napada. On je mene uhvatio za vrat, malo me davio, malo me šamarao. Moram tako da kažem da bih ublažila to sada jer znam da ljudi to gledaju. Ja sam ga tjerala da napusti moj stan gdje je došao``, rekla je košarkašica, a onda zamolila da je javnost ne uznemirava.

 

``To je jedna velika istina, ja sam baš u toj kampanji ``stop nasilju`` i molim vas da me razumijete jer je to moja privatna stvar. Došli ste do mene, izašla sam vam u susret a ne znam trenutno ni gdje se nalazim, ni šta da radim od svog života. Treba mi odmor, i nemojte molim vas. Samo me poštedite i hvala vam na razumijevanju``, kroz suze je ispričala Milica.

 

Šime Šiklić, zvani Simon, je priveden na saslušanje. Protiv njega je podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanje. Kako su u pitanju lakše tjelesne povrede, za ovo krivično djelo mu je zaprijećeno kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina zatvora.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.