x

DEČKU MOMIRU NEĆE BITI SVEJEDNO KADA OVO PROČITA: Rada Manojlović otkrila da...

Atraktivna pjevačica Rada Manojlović riješila je da obraduje publiku novim singlom „Gratis“, a za „Alo!“ je otkrila da, iako je u dugoj ljubavnoj vezi sa Momirom Gajićem, nije spremna za ulogu majke. Dok su je stilistkinja i šminkerka sređivale za prve kadrove novog spota, Rada nam je objasnila da jedva o sebi vodi računa.

- Vidite i sami, mene i oblače i šminkaju, sređuju me od glave do pete. Nisam u stanju da brinem o sebi, kako bih tek brinula o djetetu. Ne vjerujem da ću se uskoro odlučiti na takav korak, sve mi to još djeluje daleko - rekla je Rada, a zatim objasnila i kako reaguje na udvaranje, s obzirom na to da je zauzeta djevojka.

 

- Ja flertujem sa svima. Ipak, ja sam pjevačica, drugačije gledam na te stvari. Naravno, razlika je ogromna između flerta i udvaranja, ali publika očekuje od mene da ih zabavim, pa to i radim - kaže Manojlovićeva.

 

Radi u decembru ističe ugovor sa „Grand produkcijom“, ali ona neće potpisati novi sa matičnom izdavačkom kućom.

 

- Nemoguće je obnoviti ugovor poslije devet godina, ali bih svakako željela da nastavim da snimam za „Grand“ - kratko je rekla pjevačica. Zatim se osvrnula i na svog izabranika Momira, koji sada živi u Turskoj.

 

- Na ljetovanje idemo u septembru, ne mogu zbog obaveza da stignem ranije, vjerujte mi da jedva čekam. Momir je sad bliže meni, mnogo mi je drago zbog toga, ali ne bih previše da razgovaram o toj temi - zaključila je Rada.

 

Dok je snimala novi spot, Radi su sve vrijeme sijevale gaćice ispod kratke haljine.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.