x

DEFINITIVNO KRAJ: Dara Bubamara ostavila muža, preselila iz Novog Sada u Beograd!

Pjevačica je zbog svakodnevnih svađa riješila da započne novi život pa je iz Novog Sada došla u stan na Dedinju koji je kupila prije nekoliko godina. Pjevačica Dara Bubamara, koja se razvodi od supruga Milana Kesića, napustila je njihov porodični stan u Novom Sadu i preselila se u Beograd.

- Dara i Milan više ne mogu da pronađu zajednički jezik. Iako su željeli da zbog sina Koste ostanu u dobrim odnosima, zajednički život je postao nepodnošljiv. Seli su i razgovorali o svim problemima koje imaju. Nisu mogli da pronađu zajednički jezik pa je Dara je u sred noći spakovala svoje stvari i otišla u stan na Dedinju - kaže za ``Blic`` izvor blizak pjevačici.

 

Dara i njen suprug Milan Kesić do sada se nisu svađali, ali sada je i to počelo. Dara je shvatila da je najbolje da ode iz kuće. Kada se strasti stišaju, dogovoriće se kako će podijeliti imovinu, saznaje ``Blic``.

 

- Ni Dara ni Milan ne žele to da rade preko suda. Oni žele da se dogovore oko svega zajedničkog što su stekli u prethodnih nekoliko godina - kaže izvor za ``Blic`` i dodaje da je sve to bilo veoma stresno za pjevačicu.

 

- Ono što se dešava između četiri zida u mom porodičnom domu želim da ostane tamo i da niko ne zalazi u to. Trenutno nemam vremena da to kometarišem, radim i uhvatili ste me na snimanju spota sa DJ Markonjem koji već dugo planiram da uradim. Želim da se posvetim poslu i nastupima koje imama svakodnevno, privatan život hoću ovog puta da sačuvam od javnosti - rekla je Dara Bubamara za ``Blic``.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.