x

DERBI: Za navijače Sarajeva štampano 2.500 karata!

Fudbalski klub Željezničar i Fudbalski klub Sarajevo, u sklopu 13. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, u nedjelju, 2. novembra, odigrati će 104. po redu gradski derbi u ligaškim utakmicama. Utakmica se igra na stadionu Grbavica, sa početkom u 13:30 sati, prenosi novinska agencija Patria.

Cijene ulaznica već su objavljene od strane domaćina, a sama prodaja istih biti će organizovana na dan susreta, od 9 sati. Ulaznice za navijače Sarajeva moći će se kupiti na prodajnim mjestima ``Skenderija`` i ``Tržnica``.

 

Za navijače Sarajeva štampano je 2.500 ulaznica, po cijeni od 10 KM. Tradicionalno, navijači Sarajeva će utakmicu pratiti sa tribine ``Sjever`` stadiona Grbavica, čije će kapije biti otvorene od 12 sati.

 

Organizovano okupljanje navijača zakazano je za 11 sati, a mjesto okupljanja je plato KSC Skenderija.

 

``Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva svoje navijače da se suzdrže od svih vrsta narušavanja javnog reda i mira, da ne nasjedaju na bilo kakve provokacije prije, u toku i poslije ligaške utakmice na Grbavici.

 

Također, apelujemo na naše navijače da se suzdrže od konzumacije alkohola, jer osobama u alkoholiziranom stanju ulaz na stadion neće biti omogućen``, kažu iz FK Sarajeva.

 

Gromoglasnim navijanjem i korektnim ponašanjem na tribinama, bez upotrebe pirotehničkih sredstava, uz sjajnu partiju naših prvotimaca, opravdajmo epitet najorganizovanijeg sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini!

 

Izvor: Agencija NAP

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.