x

DETALJI MASAKRA U ŠUMI: Ubijeni Srbi pronađeni u autu! Na retrovizoru okačene bokserske rukavice!

MIDELBURG - Srpski bračni par, muškarac (43) i žena (39), koji se najvjerovatnije preziva Čikarić, pronađen je mrtav u četvrtak u „mercedesu“ na devet kilometara od svog doma. Policija je saopštila da Srbi imaju petoro djece, a vjeruje se da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Zbog praznika policija još nije zvanično potvrdila imena nastradalog para.

 

Više verzija

 

Automobil, koji pripada porodici Čikarić, u grmlju je pronašao slučajni prolaznik oko 9.30 sati i odmah pozvao policiju.

 

- Tijela supružnika su se nalazila u automobilu, a o retrovizor su bile okačene bokserske rukavice, dok je u blizini pronađena puška. Obavljen je uviđaj, a policijski helikopter je napravio snimke mjesta zločina iz vazduha. Postoje različite spekulacije u vezi sa ovim događajem koji je veoma uznemirio Holandiju, ali policija još uvijek ne želi da otkriva detalje istrage - prenijeli su holandski mediji.

 

Za sada je utvrđeno da su se muž i žena sastali u srijedu uveče i nakon toga uputili u šumu.

 

- Ne isključuje se mogućnost da je par ubijen i opljačkan - ispričali su izvori upoznati u slučaj novinarima.

 

Kako prenose holandski mediji, par je imao veoma buran brak u kom je često intervenisala policija.

 

- Muškarac je ranije dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne - navodi se u medijima.

 

Kamperka u strahu

 

Tijela srpskog para identifikovali su poznanici iz Midelburga.

 

- Oni imaju petoro djece, od kojih je troje punoljetno. Stari su 3, 13, 18, 22 i 23 godine. Djeca su smeštena na sigurno, a centar za socijalni rad se uključio u slučaj - preneli su mediji.

 

Magdalena Krekelins (72), koja već dvadeset pet godina kampuje u šumi u kojoj su pronađena tijela, kaže da je i u srijedu uveče bila na mjestu zločina.

 

- Između šest sati i ponoći putem su prošla kola. Pomislila sam da je riječ o ljubavnom paru, pa nisam obratila pažnju. Nakon što sam saznala šta se dogodilo ne osjećam se sigurno - ispričala je Krekelinsova

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.