x

DETALJI SAMOUBISTVA U BORČI: Zapalila se benzinom zbog djevojke

Beživotno tijelo Andrijane Petrović (30) pronađeno je u srijedu oko 10 časova, nedaleko od Auto-moto saveza Srbije, u njivi kraj Zrenjaninskog puta u beogradskom naselju Borča. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ona se ubila tako što se polila benzinom i zapalila. Takođe nezvanično, digla je ruku na sebe, jer je raskinula sa djevojkom.

Andrijanu je u njivi pronašao prolaznik, koji je smjesta alarmirao policiju i Hitnu pomoć. Nakon uviđaja tijelo je poslato na obdukciju, gdje je potvrđen identitet djevojke koja je nestala 18. septembra.

 

Mještani Borče šokirani su novom tragedijom koja se dogodila u njihovom kraju. Do dolaska policije i brojnih medija, nisu ni znali šta se zbiva u njihovom komšiluku. Prema prvim informacijama iz istrage, sumnja se da je Andrijana počinila samoubistvo nakon što je preživjela bolni raskid sa partnerkom Tihanom Šteković. Sa njom je živjela neko vrijeme i, prema tvrdnjama prijatelja, koji su se ovih dana oglašavali na društvenim mrežama u potrazi za njom, ta ljubav je za Andrijanu bila ``pogubna``.

 

Kako smo saznali, Andrijana i Tihana vezu su započele prije četiri mjeseca. Od početka je njihov odnos bio turbulentan. Sredinom avgusta, prvi put su raskinule, i tada je Andrijana pokušala da se ubije. Njih dvije su se ubrzo pomirile, a onda započele zajednički život.

 

Ipak, posljednja ljubavna svađa dogodila se prošle nedjelje, 17. septembra. Poslije burne rasprave, Andrijana je pri odlasku iz zajedničkog stana najavila Tihani svoju namjeru riječima: ``Ubiću se!``

 

Nakon toga, djevojci se gubi svaki trag, nije odgovarala na Tihanine telefonske pozive, ali ni prijateljima. Uplašena, Tihana je sutradan pozvala Andrijaninu majku i ispričala svoje strahove, poslije čega je njen nestanak prijavljen policiji. Takođe, potraga za njom je objavljena i na društvenim mrežama, koje je alarmirala upravo Tihana.

 

SUICIDNE MISLI

 

Da je Andrijana Petrović imala suicidne misli, govore i njeni statusi na ``Fejsbuku``. Tako je jedan od posljednjih postova bila rečenica Čarlsa Bukovskog: ``Nađi ono što voliš i pusti da te to ubije``.

(Novosti.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.