x

DETALJI SMRTI POZNATOG GLUMCA: Đoša je umro u snu, pronašla ga kćerka!

Bogoljub Mitić Đoša preminuo je iznenada u 49. godini, a njega je jutros rano pronašla kćerka Natalija mrtvog u krevetu u šest sati. On je prethodnih dana bio prehlađen i nije želio da ide kod lekara na pregled, iako su supruga i prijatelji insistirali, da ne bi zadobio ozbiljnije zdravstvene probleme zbog njegove gojaznosti.

Kako Kurir saznaje, pronašla ga je kćerka Natalija i javila mami i Đošinom prijatelju Ivici Cvetkoviću. Đoša je umro, kako saznajemo, u četiri sata ujutro od posljedice srčanog udara. Hitna pomoć je došla i konstatovala smrt, a kćerki Nataliji je pozlilo. 

 

``Sinoć sam do 23 sata bio s njim i sve je bilo u redu. Jutros sam dobio poziv od njegove porodice da je Đoša preminuo. Ne znam šta da kažem, teško je. Sve se iznenada desilo. Njegova supruga i kćerke prolaze kroz najteži period``, rekao je za Kurir glumčev prijatelj, koji se javio na njegov broj telefona.

 

Glumčevo tijelo će biti prevezeno u rodne Vlasotince, gdje će biti sahranjen u petak. Njegovi prijatelji pristižu kako bi porodici izjavili saucešće.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.