x

DETALJI TRAGEDIJE U SARAJEVU: Aldin Mulić je upao u Miljacku, prije nesreće sa suprugom i 21-mjesečnim sinom bio na rođendanskoj proslavi...

Od ranog jutra oko 100 pripadnika FUCZ-a, GSS-a, Civilne zaštite pretražuje korito rijeke Miljacke kako bi pronašli tijela dva mladića koji su u noći sa utorka na srijedu, oko 2:30 upali u nabujalu rijeku. Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, u rijeku je upao Aldin Mulić, vlasnik Caffe Hookah Avenue na Ilidži, inače brat vlasnika Argelinija Armina Mulića, te konobar ovog objekta  I.F. 

Od ranog jutra u koritu Miljacke se pretražuju tijela dvojice mladića koji su sinoć oko 2:30 sati na području naselja Dolac Malta završili u rijeci. 

 

Prema izjavama poznanika stradalih za Ekskluziva.ba portal, u rijeku je upao prvo Aldin Mulić (1989.), brat vlasnika kafića Argellini na Dolac Malti, a za njim, kako bi ga spasio i konobar I.F. (1993.). Nije poznato koje okolnosti su dovele do nesreće, a pojavile su se i informacije da je u rijeku prvo upao konobar, a da je Aldin Mulić pokušao da ga spasi. 

 

Kako dalje pričaju poznanici Aldina Mulića za naš portal, on je sinoć sa suprugom i 21-mjesečnim sinom bio na jednom dječijem rođendanu na Ilidži. Pretpostavke su da se poslije toga uputio prema Dolac Malti u Hookah Bar Argelini, koji je u vlasništvu njegovog brata Armina, gdje se i desila nesreća. Mole se svi sugrađani koji imaju bilo kakvu ifnormaciju da se jave u najbližu policijsku stanicu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.