x

DIJELITE HITNO! Pomoć maloj Ivani koja ima zloćudni tumor na mozgu! Pomozimo joj, dijelimo!

Malena Ivana Radelić (14 mjeseci) 14.12.2014. mora otputovati na inozemno liječenje protonskim zračenjem u Švicarsku, a dolazi iz socijalno ugrožene obitelji.

S obzirom da se radi o teško socijalno ugroženoj obitelji sa sedmero djece, molimo Vas da ovoj obitelji pružite pomoć za podmirenje svakodnevnih troškova života za vrijeme liječenja protonskim zračenjem u Paul Scherrer Institut (Villigen), u trajanju od 7 tjedana.

 

Iz dosadašnjih iskustava roditelja koji su se vratili s protonskog zračenja, iz Švicarske, troškovi svakodnevnog života ( prehrane, smještaja, prijevoza) za period od 7 tjedana premašuju 50.000,00 kn.

 

HZZO podmiruje trošak terapije i refundira trošak avio karata po povratku s liječenja, ali obitelj Radelić nema novaca niti da napravi pasoše za odlazak. Ivana će 2 puta morati putovati u Švicarsku: PRVI ODLAZAK 14.12.2014. NA PRVI PREGLED U TRAJANJU 5 DANA, DRUGI ODLAZAK 11.01.2015. U TRAJANJU OD 7 TJEDANA

 

Ivani je dijagnosticiran tumor mozga visokog stupnja zloćudnosti u listopadu 2013. Ivana je prošla jednu tešku operaciju mozga prilikom koje je izvađen tumor od 7 cm te je otklonjen dio mozga. Pored Ivane obitelj Radelić ima još šestero djece u dobi od 3 i 5 godina, školarce od 7, 9 i 12 godina te djevojčica od 14 godina.

 

Roditelji nisu zaposleni niti mogu trenutno raditi obzirom da su već godinu dana s Ivanom na liječenju u Zagrebu. S obzirom na tešku financijsku situaciju korisnici su centra za socijalnu skrb u Đurđevcu, a pored socijalne pomoći primaju dječji doplatak i Ivana će se tek krajem godine početi isplačivati sredstva temeljem invalidnine za dijete.

 

Iz svega navedenog, molimo Vas da podrži odlazak male Ivane Radelić na liječenje kako bi jednogodišnja Ivana mogla dobiti priliku za novi život. Malenu je vodio u klinici za tumore Klaićeva dr. Filip Jadrijević – Cvrlje.

 

Katarina i Robert Radelić

 

Kontakt: 099 667 25 91

 

Račun obitelji IBAN: HR 4523600003116328648, SWIFT: ZABAHR2X

Izvor: udarno.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.