x

DINČA ISPROZIVAO PRIJOVIĆKU: I meni bi svanulo da sam Brenin zet!

Pjevač Milan Dinčić Dinča isprozivao je koleginicu Aleksandru Prijović. Smatra da je pjevačica trenutno popularna i tražena zato što je u vezi sa pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem.

Milan žali što folk zvijezda nema kćerku koju bi on mogao da smuva i dostigne Prijovićkinu slavu i preko medija dobije dodatni vjetar u leđa.

 

- Šteta što Brena nije rodila ili usvojila bar jednu kćerku, pa da i ja ubodem neki hit i budem na svim naslovnim stranama. Lijepo smuvam gospođicu Živojinović, uđem u familiju i ne boli me glava. Svaka pjesma mi postane hit, nastupi se samo nižu jedan za drugim, svi me zovu, stavljaju na naslovne strane i nazivaju ``Breninim zetom``. Parice se množe, slava raste, a ja samo kačim slike na Instagram i boli me uho - kaže Dinča za ``Informer``.

 

On smatra da je njegova koleginica u žiži interesovanja najviše zbog ljubavne veze sa Živojinovićem, iako ima puno kvaliteta.

 

- Aleksandra je sjajna pjevačica. Znam da je uvijek razvaljivala sa nastupima u inostranstvu. Imala je hit ``Za nas kasno je``, ali se u Srbiji o njoj nije toliko pisalo. Ali sad šta god da otpjeva je slušano. Mislim i da je sa onom drugom pjesmom za nenormalno kratak period dostigla ogroman broj pregleda. Ali ako, ona je svojim radom i kvalitetom to i zaslužila. Ali zaslužio sam i ja, zato i kažem da bi bilo super da Brena ima i kćerku, pa i da ta nepravda bude ispravljena - rekao je Dinča.

 

Aleksandra koja trenutno uživa u Monte Karlu sa Filipom nije htjela da komentariše izjave svog kolege koji je nerazdvojan sa njenim bivšim dečkom Ljubomirom Perućicom.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.