x

DINČINI RODITELJI OTKRILI SVE: Progovorili o spekulacijama da im je sin GEJ!

Rijetka su prava i iskrena prijateljstva na domaćoj estradnoj sceni, a mladi folk pjevač Milan Dinčić Dinča imao je veliku sreću da pronađe najboljeg prijatelja baš među brojnim pjevačima.

Dinča je prije izvijesnog vremena otpočeo druženje sa kolegom Ljubomirom Perućicom, bivšeg dečka Aleksandre Prijović, od kojeg se ne razdvaja - njih dvojica mnogo vremena provode zajedno i često se fotografišu, pa se na njihovim nalozima na društvenim mrežama mogu vidjeti slike sa zajedničkih ljetovanja, nastupa, javnih događaja, iz automobila, noćnog provoda i mnogih drugih mjesta.

 

Zbog svega ovoga, po estradnim kuloarima mjesecima se šuškalo da su Dinča i Ljuba, zapravo, u emotivnoj vezi, a mnogi su to zaključili zbog toga što na zajedničkim fotografijama izgledaju vrlo prisno.  Njima ovakve glasine nisu prijale, pa je Perućica svojevremeno otkrio šta je, zapravo, istina.

 

``Natpisi o gej vezi sa Dinčom su apsolutno neistinite. Svako ko poznaje mene i njega, sve naše kolege i prijatelji znaju da smo striktno opredijeljeni za ženski pol. Privlače nas isključivo žene i nema mjesta pisanju o bilo kakvoj gej aferi. I drugi muškarci sa naše estrade se druže. Nismo mi jedini``, rekao je pjevač tada.

 

Budući da su se priče o njihovoj navodnoj gej vezi nastavile, pozvali smo Dinčine roditelje kako bismo provjerili ima li istine u ovakvim spekulacijama. Na telefonski poziv odgovorio je pjevačev otac Boža Dinčić - nakon što je čuo pitanje, uslijedio je muk, da bi se poslije desetak sekundi slatko ismijao i rekao:

 

``Jao, čovječe... Iskreno, ja i nisam baš pričljiv, možda je najbolje da vam moja supruga Slavica odgovori na pitanje``, rekao je Dinčin tata i pokušao da nagovori suprugu da preuzme telefonsku slušalicu. Međutim, bezuspješno.

 

Dok je Dinčin otac ubjeđivao Slavicu da nam odgovori na postavljeno pitanje, ona je to uporno odbijala, pa nam se ponovo javio Boža i prokomentarisao natpise da je Dinča u ljubavnoj vezi sa kolegom Perućicom.

 

``Slavica ne želi ništa da priča... Sve je to, da vam kažem, neistina. Prenaduvano je. Pa, ja sam zajedno išao na more sa mojim Milanom, Ljubom, Aleksandrom Prijović...``, počeo je Boža da priča njihove zajedničke ljetnje dogodovštine, a onda se telefonska veza iznenada prekinula.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.