x

DIREKTOR OTKRIO SVE O SVAĐAMA U GRANDU: Popović ništa nije sakrio, a ono što je rekao za Šabana, šokiraće vas!

Direkor „Granda” Saša Popović tek što se završilo finale 11. sezone „Zvezda Granda” otkriva da je nova uveliko spremna, kao i o svađama koje su ove godine eskalirale među članovima žirija, ali i o tome da li ima zabranjenih u njegovoj produkciji.

Nakon šuškanja da su Šabanu Šauliću, koji je napustio žiri „Granda” i otišao u „Pinkove zvezde”, zatvorena vrata, a da je mlada pjevačica Tea Tairović izbačena zbog dueta sa njim, Saša otkriva:

 

``Nisam čuo njihov duet, ali je dobro to što je Tea snimila sa njim. Nisam joj zamjerio zaista, Tea je super. Sada smo zvanično završili ovu sezonu, ali od jeseni će ona i Šaban zajedno promovisati duet. Ništa Šabanu nije zabranjeno u „Grandu“. Mi i dalje imamo korektan odnos i naša su mu vrata otvorena. Posljednjih godina gledam da nemam konflikte sa pjevačima. To što je on otišao da žirira u „Pinkovim zvezdama”, to nema veze, bio je kod nas tri sezone i otišao da proba nešto drugo. E sada, kako će i za koga izdavati, to ćemo vidjeti. 

 

Ovo je natjerali da pomislimo kako će se Šaban ponovo pojaviti u žiriju Zvezda Granda, što je Popović demantovao: 

 

``Žiri se neće mijenjati u novoj sezoni. Ova šestorka je bila odlična i lako je bilo raditi sa njima jer nisu sujetni. Sujeta je prisutna bila samo dok se raspravljaju, ali kada se sve završi, niko nikome ne uzima za zlo ono što su rekli. Često čujem kako su svađe bile namještene, ali zaista nisu, jer to ne može da se režira. Mi ne znamo kako će neko pjevati, a kako će žiri glasati, a to su bile inicijalne kapisle za svađu.``

 

O svađama u Grandovom žiriju koje je i sam znao zakuhati kaže: 

 

``Pa ja jesam bio kuhar tih rasprava. Ja usmjerevam svađe i dirigujem kada će ko da priča jer tačno znam ko će nešto dobro da kaže. Te svađe su ove godine digle rejting emisija u nebesa.``

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.