x

DIVA PODRŽALA LIK I DJELO LEGENDE: Dragana Mirković na koncertu u čast NINE REŠIĆA!

Sinoć je u Bijeljini održan memorijalni koncert u čast obilježavanja 10 godina od smrti legendarnog pjevača Nine Rešića. Pod profesionalnom organizacijom direktora MP ``Renome``, Siniše Kajmakovića koncert ``Sjećanje na Nina``, podržale su i druge kolege, saradnici i bliski prijatelji.

Osim folk dive Dragane Mirković koja se rado i od srca odazvala pozivu i Ninove kćerke Sandre, učešće su uzeli i mnogi drugi pjevači. Rade Lacković, Ivan Kukolj-Kuki, Halid Muslimović, Sejo Kalač, Angel Dimov, Miroljub Brzaković-Brzi, Srećko Sušić, Dragan Ašanin, Danka Stojiljković, Predrag Drezgić, Pavle Dejanić, Halid Kolenda uz orekstar Dražena Bojića i voditelja Željka Stefanovića prisutnima su priredili koncert za pamćenje.

 

Gradski bioskop odjekivao je hitovima nezaboravne legende. Svaki od prisutnih kolega pjevao je njegove pjesme. Pod istinskim i neprolaznim hitovima nekima su čak potekle i suze. U sali se zaista osjetila erupcija emocija u znak sjećanja na preminulog pjevača.

 

Da bi sve proteklo u najboljem redu organizator koncerta Kajmaković potrudio se da gostima ništa ne fali.

 

- U znak sjećanja na moga preminulog prijatelja i saradnika osjetio sam potrebu i obavezu da napravim koncert obilježavanja desetogodišnjice od njegove smrti. Ovdje smo večeras svi zajedno pokazali ko je bio istinska legenda, zvijezda koju ne smijemo zaboraviti i čija će djela ostati sa nama zavijek, istakao je Kajmaković.

 

- Ovo je zaista jedan divan koncert za sjećanje. Hvala svima koji ste došli istakla je u kratkom obraćanju Dragana Mirković, nakon čega je njihovim zajedničkim duetom ``Divlja devojka``, u sali izazvala snažnu emociju i ovacije publike.

 

Emocije kod publike posebno su proradile kada je i Ninova kći Sandra izašla na scenu. Izvođenjem pjesme ``Tvoje oči``, mnogima su potekle i suze. Proteklo veče samo je još jedan dokaz ko je zaista bio Nino Rešić. Čovjek koji je otišao u legendu,  čovjek kojeg su svi voljeli...

 

Osim pomenutih pjevača svojim prisustvom manifestaciju su uveličali i tekstopisci Vesna Petković, Ljiljana Jorgovanović, legenda južnog vetra Perica Zdravković koji je održao i kratki govor, Peca Dimovski, nekadašnji Ninov menadžer i prijatelj do smrti Nermin Ademović (Dj Ninno), novinari Vesna Tasić i Dragana Dušanić, Sale Janković, Zoran Kisić, fotoreporter Zoran Kuzmanović-Munja kao i drugi mnogobrojni prijatelji i fanovi.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.