x

DOK ONA LJULJA BEBU: Bivši dečko Ane Nikolić smuvao ovu poznatu ljepoticu!

Bojana Ristivojević, voditeljka „Parova”, uplovila je u ljubavnu romansu sa poznatim beogradskim ugostiteljom Mikicom Filipovićem! Mikica je i vlasnik nekoliko striptiz barova u Beogradu, a javnosti je poznat i po ljubavnoj vezi sa pjevačicom Anom Nikolić, sa kojom je proveo tri burna mjeseca.

Kako saznaje „Alo!”, Bojana i Mikica se duže vrijeme poznaju, pa je iz drugarstva nikla ljubav.

 

- Bojana i Mikica se dugo poznaju i imaju fantastičan odnos. Mikica je vrlo pristojan momak, koji nema društvene mreže. Njega uvijek možete vidjeti u muškom društvu, on je vrlo galantan i šarmantan, ali i voli da troši novac na svoje djevojke. Mnogi kažu da je bilo samo pitanje vremena kada će Mikičin i Bojanin odnos prerasti u nešto više od prijateljstva - kaže za „Alo!” izvor blizak novopečenom paru.

 

Voditeljka Televizije „Hepi” ipak nije željela mnogo da priča o vezi u koju je uplovila.

 

- Nemam komentar. Idem na Maltu sada sa sestrom, javljam se kada se vratim, pa ću vam tada sve ispričati - kratko je za „Alo!” prokomentarisala plavokosa voditeljka.

 

Bojana Ristivojević do sada se trudila da sakrije privatni život od očiju javnosti, ali njen novi izabranik je već jednom bio glavna tema tabloida.

 

Podsjetimo, Ana Nikolić je 2012. godine bila u tromjesečnoj vezi sa Mikicom Filipovićem, ali se na, pjevačicinu žalost, nije sve odvijalo kako je planirala. Naime, kada je Mikica bio u vezi sa Anom, njegova majka se žestoko protivila njihovoj ljubavi, jer je ugostitelj trošio ogromne sume novca na pjevačicine svakodnevne hirove. Da li će se Bojana svidjeti „svekrvi” ostaje da se vidi.

 

Inače, Bojana Ristivojević je često napominjala da je članovi njene porodice kritikuju jer nema dečka, iako je u poznim dvedesetim godinama. Kako stoje stvari, čini se da je došao kraj „zvocanju” Bojaninih baba i strina.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.