x

DOK SVIJET BRUJI DA JE RONALDO GEJ: Fudbaler uhvaćen s novom djevojkom!

Prije nekoliko dana u medijima je odjeknula vijest da je jedan od najpoželjnijih fudbalera na planeti Kristijano Ronaldo priznao da je homosek*ualac, što je rastužilo pripadnice ljepšeg pola koje ``lude`` za njim. On je tokom prepirke sa fudbalerom Atletiko Madrida, Kokeom rekao nešto što su svi shvatili kao javno priznanje da je homosek*ualac.

- Koke. Nazvao me je pe*erom. Rekao sam mu: Jesam, pe*er sam. Ali veoma bogati pe*er, se*onjo - prepričao je svađu sa kolegom kasnije sam Ronaldo.

 

Međutim, ako je suditi po najnovijim fotografijama koje je objavio jedan magazin, njegova izjava bila samo posljedica naleta bijesa. A dokaz za to jesu ove fotogrfafije na kojimsa je on sa novom djevojkom Georginom Rodrigez sa kojom je razmjenjivao nježnosti. Oni su se pojavili u Diznilendu u Parizu ruku pod ruku, a proslavljeni fudbaler je pokušao da izbjegne paparace, pa je stavio kapuljaču i naočare, međutim nije mu uspjelo. Čini se da je u pokušaju da bude neprimijetan Ronaldo čak stavio i periku. 

 

Igrač Real Madrida razmjenjivao je nježnosti sa svojom djevojkom usred dana na ulici, te je bilo neizbježno da bude prepoznat. Inače, posljednje što se pisalo o ljubavnom životu slavnog fudbalera jeste da je bio u vezi sa bivšom Mis Španije Dezire Kordero.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.