x

DOKRAJČIO JE KOKAIN: Slavna starleta pronađena mrtva!

Tara Palmer-Tompkinson (45), slavna britanska starleta i kuma princa Čarlsa poznata po raskalašnom životu, pronađena je mrtva u svom stanu u Kensingtonu. Tara je bila jedna od prvih starleta. Veliku popularnost stekla je devesetih godina jer je bila redovan gost razuzdanih žurki, a za pojavljivanje u klubu plaćale su se ogromne sume novca.

Pisala je kolumnu za ``Sandej Tajms``, pojavljivala se u rijalitijima, a nije krila ni da je zavisna od droge. Svi pamte slučaj kada je morala na operaciju nosa jer ga je potpuno uništila kokainom! Nekoliko puta završavala je na rehabilitaciji, poslije čega se opet vraćala porocima.

 

Posljednjih godina se povukla iz javnog života i živjela mirno. Bavila se modom i otkrila da želi da dobije dijete, ali u ulozi majke se nikada nije ostvarila. Prošle godine otkrili su joj tumor na mozgu, te je svoju popularnost koristila da podigne svijest o ovoj bolesti.

 

Tari je popularnost donijela kraljevska porodica. Naime, njen pokojni otac, inače olimpijac u skijanju, bio je prijatelj Princa Čarlsa pa su ove dvije porodice često zimovale zajedno. Upravo Tarina fotografija sa Princom Čarlsom nastala na zimovanju 1990. godine donijela joj je planetarnu popularnost, nakon što je objavljena na naslovnicama svjetskih magazina.

 

Princ Čarls i članovi kraljevske porodice izrazili su duboku žalost povodom Tarine smrti.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.