x

ĐOLE ĐOGANI OTKRIVA SVOJE TAJNE: Nisam se drogirao da bih kupio ovaj luksuzan stan PORED PREDSJEDNIKA!

Denser Đole Đogani nedavno se častio nekretninom u zgradi u kojoj stan ima i aktuelni predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, pa otkriva kako je uspio da iskešira ovaj stan, za razliku od kolega, koji to nisu uspjeli. On je ispričao da se odrekao nekih nekretnina od ranije kako bi uložio u ovaj luksuz.

``Ne volim da se hvalim takvim stvarima. Kupio sam stan, prodao sam neke starije stanove i neku livadu, pa sam kupio taj. U suštini, volim da živim lijepo. Da mi bude prijatno. Kako sam stariji, ozbiljniji i mudriji, gledam da mi okolina bude lijepa. Kada shvatim da je tako, onda ulažem uglavnom sve što zaradim u to``, kaže Đogani.

 

``Svake godina idem na ljetovanje u jedan luksuzni rizort u Bečićima, a ljudi se čude kako. Pa ja nisam ništa drugo radio, nemam nikakav porok. Ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, nikad nisam to ni radio i logično je da imam novca za stan i ljetovanje. Ne kockam se, a na toj kocki se mnogo troši, pričaju mi kolege. Ni u garderobu ne ulažem toliko jer mi to toliko ne znači, samo da se komforno obučem``, kaže Đogani, koji otkriva da je on zadužen za finansije u porodici jer Vesna nije toliko mudra s novcem.

 

``Čim odemo u Diseldorf, ona hoće odmah da kupuje neke torbe. Ali dobro, treba da ima neki svoj ventil i normalno je to jer je mlada. Mi napravimo plan kako ćemo trošiti novac i ona uzme novac da se lijepo obuče. S druge strane, ja kao najstariji u porodici se trudim da ulažemo u nekretnine``, objašnjava Đole, koji jedini od poznate braće Đogani nije ušao ni u jedan rijaliti, dok su Gagi i Baki krasili mnoge.

 

``Ne volim ta ogoljavanja svog života. Ko voli, nek izvoli, al ja ne volim da pričam o nekim stvarima iz privatnog života``, kaže pjevač, koji ima u planu da snimi film o svom životu, a većinu snimaka je prikupio.

 

``Nikoga neće uvrijediti moj film, ali prikazaće kako je to bilo nekada u jednoj zemlji koje više nema. To je zemlja Jugoslavija u toj zemlji sam se ja rodio. Ispričaću priču o jednom dječaku iz Mirijeva, jer sam ja rođen u tom dijelu Beograda, i njegovom uspjehu. Ali kroz prizmu šta smo sve prošli, kako smo živjeli, kakvo je bilo naše djetinjstvo``, kaže Đogani, a na pitanje da li će tu biti i dio iz bekstejdža, gdje su on i njegova bivša snajka Anabela imali sukob, kaže:

 

``Ne, to nije dio našeg života, a radni naziv filma je ``Život i scena````, kaže pjevač.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.