x

ĐOLE ĐOGANI: Za moj izgled pobrinuo se redovan se*s!

Đole Đogani, naš poznati denser i frontmen grupe „Đogani”, povodom titule najboljeg frajera, koju je osvojio u emisiji „Paparaco lov”, otkriva za „Alo!” kako i u šestoj deceniji uspijeva da izgleda dobro. Đole tvrdi da sportska aktivnost i teretana nisu dovoljni da bi muškarac bio zgodan i mišićav u njegovim godinama, već da je neophodno i da često upražnjava se*s.

- Redovan se*s je, između ostalog, bitan za dobar izgled, jer se tokom sek*a luči hormon dopamin, koji je veoma bitan za kožu. To je naročito bitno u ovim godinama kada se već vidi da starimo. Ne treba ni u čemu pretjerivati, ne pretjerujem ni ja, ali imam redovan se*s i to mi je veoma bitno. Hoću samo da naglasim da se*s treba da bude duhovno-fizički kontakt. Ne treba se*s da bude samo upražnjavanje fizičke potrebe, životinjski se*s, nego to treba da bude na nekom višem nivou - objašnjava Đogani i dodaje da redovno maže kreme na lice.

 

- Koristim, takođe, i dobre kreme i druge preparate za njegu kože. Ujutru se umijem, pa stavim jednu kremu kao podlogu, a onda glavnu kremu, pa onda antirid kremu za predio oko očiju. Sve to ponovim uveče prije spavanja - kaže Đole.

 

On tvrdi da danas ne mora previše da trenira da bi bio mišićav, već da je za to zaslužan višedecenijski zdrav i sportski život.

 

- Bavim se svojim tijelom oduvijek i oduvijek živim sportski život. Ne znam koliko ljudi znaju, ali ja sam bio atletičar Crvene zvezde. Još kao tinejdžer, sa 16-17 godina, bio sam zavidno, atletski građen. Kasnije sam počeo da se bavim plesom. Konstantno treniranje, koreografije, to je takođe uticalo na moj izgled. Moram da kažem i da sam se bavio jogom. Taj spoj fizičkog i duhovnog donosi najbolje rezultate - kaže Đogani i dodaje:

 

- Nikada nisam htio da dajem novac na gluposti i uvijek sam ulagao u sebe i u svoj izgled. Danas odlazim u teretanu samo dva puta nedjeljno i to je dovoljno da izgledam ovako. Cijeli život vježbam i plešem i moje tijelo je sve to zapamtilo, pa tako danas ne moram mnogo da radim na svom tijelu da bih izgledao ovako. Bitno je i to što živim zdravo, ne pušim, ne pijem. Rano liježem da spavam. Potrebno je neko odricanje da biste bili zgodni, to je neminovno.

 

Najpopularniji plesač bivše Jugoslavije priznaje da je počastvovan što su pojedine žene iz javnog života baš njega odabrale za najzgodnijeg dasu na domaćoj javnoj sceni u emisiji „Paparaco lov” Televizije „Pink”.

 

Posebno mu je drago što su se među njima našle i voditeljke Snežana Dakić i Suzana Mančić.

 

- To su prave dame naše javne scene i žene od ukusa i baš mi prija što su me one odabrale za najzgodnijeg muškarca u jakoj konkurenciji. O njima mislim sve najbolje i hvala im na komplimentima. Malo mi je neprijatno da govorim o toj tituli. Nisam ni u jednom momentu pomislio da ću ja biti na prvom mjestu, ali prija mi - ističe Đole. 

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.