x

DONINA MAJKA PROTIV NJENOG MUŽA: Zabranila mu da dođe na sahranu!

Porodica Donne Ares zabranila je njenom mužu Džavidu Ljubovciju da prisustvuje njenoj sahrani, tvrde bosanski mediji. Pjevačica, koja je prije desetak dana preminula, u avgustu je najavila da se razvodi, zbog čega su njena majka i sestra poručile Džavidu da ne dolazi na Donin posljednji oproštaj.

- Iako je Džavid bio uz Donu od trenutka kad je saznala da boluje, ljetos je odlučila da se raziđu, ali nije javno otkrila pravi razlog raskida. Donina porodica čak nije navela Džavida među ožalošćenima na smrtovnici - kaže izvor.

 

Džavid je izjavio da ništa ne zamjera bivšoj ženi jer je svjestan da je zbog bolesti mnogo patila.

 

- Znam da nije mislila ništa loše, već je suprotno. Kada smo se vratili iz Danske, gdje su joj ljekari predvidjeli koliko će joj ostati života, željela je da bude s porodicom i familijom, a ta želja joj se ispunila. Borila se lavovski. Iznad svih ljudskih mogućnosti pokazala je koliko je jaka. Generalno, svi su videli koliko je ona s osmijehom sve prolazila - rekao je muzičar.

 

Podsjetimo, Dona je u avgustu na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa Džavidom, koju je precrtala, uz poruku:

 

- Gotovo je i nije mi žao! Gde nema povjerenja, tu nema ničega! Nikada! Zbogom... Zbogom, zauvijek.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.