x

DRAGIŠA (28) SAZNAO DA MU JE PIJANI VOZAČ UBIO ŽENU (28) I BEBU: U bolnici nastao muk!

Dragiša Ljubić (28) i njegov sin Andrej (3) iz Prokuplja, koji su preživjeli težak udes kod Aleksinca, u kojem su poginule šestomjesečna Dunja i Jovana (28), uspješno se oporavljaju u bolnici u Nišu. Kako nezvanično saznajemo, Dragiši je tek juče saopšteno da mu je preminula supruga.

Dragiša i njegov sin Andrej prebačeni su na odjeljenje hirurgije u Opštoj bolnici u Nišu i, kako saznajemo, dobro su.

 

- Mali Andrej je bukvalno samo izgreban, dok je Dragiša ugruvan. Ali dobro se osjećaju. Dragiši je juče saopšteno da mu je preminula supruga Jovana. Za bebicu je znao da je poginula, ali za ženu nije znao da je izgubila bitku za život nešto kasnije. Nije poznato kada će biti sahrana, ali koliko smo čuli, Dragišu i malog Andreja neće puštati dok sve ne prođe. Dragiša je u očajnom stanju, plače bez prestanka - rekao je izvor.

 

U ulici Marije Bursać u Prokuplju, gdje stanuje porodica Ljubić, nastao je muk.

 

- Bili su sretna porodica. Dunja je bila vaspitačica, ali nije radila, dok je Dragiša bivši vojnik. On sada radi u nekom preduzeću. On je ostao sam sa majkom u Srbiji, jer su mu otac i mlađi brat u Njemačkoj. Strašno je ovo što se dogodilo jer su poginuli nakon što su se vraćali sa svadbe u Aleksincu - rekao je jedan od komšija, koji je želio da ostane anoniman.

 

Iz kuće porodice Ljubić nisu željeli da komentarišu tragediju.

 

- Dragiša i Andrej su dobro, hvala bogu! U bolnici su u Nišu - kratko nam je rekla rođaka porodice, koja se javila na telefon.

 

Kako nezvanično saznajemo, Dragoljub Jocić (45), koji je uhapšen zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginula dva člana porodice Ljubić, kaje se zbog svega što se dogodilo.

 

- On je uhapšen i u teškom je psihičkom stanju. Polako ga stiže sve. U policiji je ponavljao: „Nisam htio da ih ubijem!” - rekao je izvor blizak istrazi.

 

Podsjetimo, u subotu uveče, oko 22 sata, na autoputu Beograd-Niš nedaleko od mjesta Aleksinački Bujmir dogodila se teška saobraćajna nesreća. Naime, porodica Ljubić iz Prokuplja je svoj „golf” parkirala na trenutak u zaustavnu traku, kada je na njih kombijem naletio Jocić i usmrtio šestomjesečnu bebu Dunju Ljubić. Jovana Ljubić je preminula kasnije u Urgentnom centru.

 

Prema nezvaničnim informacijama, iza automobila Ljubića nalazio se još jedan automobil, u kojem se nalazio njihov prijatelj, koji je vidio cijelu nesreću. Jocić je, navodno, bio pijan kada je izazvao udes. U krvi je imao 1,2 promila akohola.

 (Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.