x

DRAGON ISKRENO: Toše Proeski je pjevač kakav se više ne rađa!

Rijetkost je danas čuti da neko nekog hvali, ali ipak ima takvih. Oni koji znaju cijeniti prave vrijednosti, uvijek iskreno i glasno kažu ono što misle. Jedan od njih je i pjevač Dragon Buly, koji za Tošeta, koji nas je nažalost prerano napustio, kaže da se takav talenat više ne rađa!

``Nedavno sam pričao s nekim kolegama o glazbi, pa smo se kroz razgovor dotakli velikog Tošeta Proeskog. Oni koji nisu imali prilike da ga slušaju uživo, ne znaju kakav su ugođaj propustili. Sigurno je da se takav talenat više ne rađa. Bio je vanserijski i muzičar i čovjek. Ne poznajem nikog tko o njemu ima nešto loše reći, posebno ako ga je poznavao lično ``- tvrdi Dragon. 

 

Obzirom da je Toše imao blistavu i sjajnu karijeru i da je bio izuzetno popularan, nismo mogli da ne upitamo Dragona, da li mu je Toše uzor, kada je muzika u pitanju: 

 

``Ja sam 100% siguran da bi Toše bio mnogo veća zvijezda, nego što je bio. Godinama bi sazrio kao vrhunski glazbenik i bio bi sigurno popularniji i od Čole. O tome da bi postao planetarna zvijezda je nepotrebno govoriti, obzirom da je on već u Grčkoj postao zvijezda i imao spreman cd za njihovo tržište. Mislim da je zato jasno da takav čovjek svima može biti uzor, pa i meni, iako se ja trudim da budem svoj, da ne kopiram nikoga i da ne potsjećam ni na koga ``- kaže Dragon u jednom dahu. 

 

Obzirom da je talentiran i mlad i da posjeduje posebnu harizmu, vjerujemo da će i Dragon napraviti veliku karijeru. Kako sam kaže, bez uspjeha preko noći, nego onako kako jedna prava i velika karijera treba graditi, korak po korak!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.