x

DRAMA POZNATE PJEVAČICE: Napala je zmija u centru Beograda!

Na Kosančićevom vijencu ispred moje zgrade naletjela sam na ogromnu zmiju. Nije mi bilo dobro kad sam je vidjela, bila je oko metar dugačka, zinula je i samo sam čekala kad će da me ujede. Noge su mi se odsjekle, pa sam počela da vrištim kao luda. Ovako je Nada Topčagić opisala svoj susret sa zmijom od prije dvije večeri.

- Prvo sam pomislila da se radi o skrivenoj kameri. Mislim u sebi - ma ovo je sto posto neka gumena zmija! Međutim, kako sam se približavala, počela sam da shvatam da je prava. Bila je sklupčana, a onda je krenula ka meni i mom psu, da bi se u jednom trenutku izdignula. Tada sam počela toliko da vičem da me je grlo zaboljelo. Vrištala sam i zvala supruga. Mislila sam da ćemo pas i ja umrijeti - kaže Nada i dodaje da joj je sada sve smiješno.

- Sada se smijemo, a tada sam mislila da ću umrijeti od straha - kaže ona.

- Nisam vjerovala da tu stoji, a oko nje šetaju ljudi. Bila je i neka ekskurzija iz Hrvatske, pa mi je prišlo dvoje mladih i pitalo me zašto toliko vrištim. Prvo su pomislili da sam luda. Pa nije ni čudno, znate li vi koliko sam ja arlaukala?! Na kraju se pojavio komšija sa nekim prutom u ruci, pa je zmija pobjegla u ruševine stare biblioteke na Kosančićevom vijencu - kaže Nada Topčagić za Kurir.


Srećom, radilo se samo o riječnoj zmiji koja je neotrovnica i koja se najčešće pojavljuje u gradu.

 

Izvor:Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.