x

DRAMA U GLOŽANIMA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Divnina majka sa transparentom uplakana luta ulicama i moli da joj vrate unuku!

Učesnici rijalitija ``Zadruga`` Marko i Divna DNK Kocić ostali su privremeno bez dvogodišnje kćerke Kristine. Odlukom suda, socijalna služba iz Svilajnca oduzela je dijete Kocićima zbog neadekvatnih uslova u kojima živi. Dva socijalna radnika posjetila su juče dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane i odveli dvogodišnju Kristinu, koju će vratiti roditeljima kada budu izašli iz rijalitija.

Socijalni radnici juče su došli u dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane kod Svilajnca i predali rješenje o privremenom oduzimanju malene Kristine. Deda, kome su roditelji ostavili kćerku na čuvanje dok oni borave u rijalitiju, doživio je šok. Pokušao je da zadrži unuku, ali ipak protiv zakona nije mogao.

 

Divnina majka Milijada Savić cijelu noć je plakala za unukom, koju su privremeno oduzeli radnici iz Centra za socijalni rad u Svilajncu. Dijete je smješteno u hraniteljsku porodicu dok joj roditelji ne izađu iz rijalitija, a kasnije će vidjeti da li će Divna i Marko moći da se brinu o njemu.

 

Milijada Savić otišla je u socijalnu ustanovu u Svijalnac gdje je molila i kukala da joj vrate unuku, ali zaposleni su odbili njenu molbu i na najbolji način joj objasnili da je to za sada nemoguće. Iz centra za socijani rad navode da je dijete priveremno oduzeto i da se nalazi na sigurnom.

 

Majka učesnice rijalitija Divne Kocić je protestovala ispred ustanove za socijalni rad, molila je da joj vrate unuku i sve vrijeme je vikala da je njenoj porodici učinjena nepravda.

 

Divnini roditelji, majka Milijada i otac Toma žive u trošnoj kući. Nemaju WC, malenu Kristinu su kupali u koritu, a svakog mjeseca primaju socijalnu pomoć u iznosu od 12.000 dinara. Inače, Divna i Marko još uvijek ne znaju da im je centar za socijalni rad oduzeo dijete.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.