x

DRAMA U PORODICI BERKOVIĆ, HARIS ZAPRIJETIO OCU: Odričem te se ako...

Haris Berković (22) zaprijetio je ocu Mirsadu da će ga se odreći ako ne prihvati Radu Manojlović (31) za snajku, saznaje Kurir. Pobjednik prošle sezone „Zvezda Granda“ požalio se prijateljima da nije više mogao da toleriše netrpeljivost između njegovog oca i pjevačice.

- Berković je bio između dvije vatre. Nije želio da se zamijera svojima, ali ni da izgubi Radu. Na kraju je odlučio da zaprijeti Mirsadu da mu se ne miješa u vezu. Iako je svjestan njihove velike razlike u godinama, kao i toga da su različite vjere (ona je pravoslavka, a on musliman), čvrsto je riješio da sačuva ljubav. Rekao je ocu da mora da prihvati Radu za snajku ili će ga se odreći! Mirsad je to jedva prihvatio - otkriva naš izvor.

 

Da Rada nije dobrodošla u porodicu Berković uvjerili smo se prekjuče na snimanju jedne emisije u „Grandu“. Harisov tata došao je s njim na Košutnjak, gdje je bila i Manojlovićeva. Zanimljivo je da se budući snajka i svekar nisu pozdravili niti se obratili jedno drugom, mada je stariji Berković sve vrijeme slikao i snimao Radu i Harisa.

 

Mirsad nam je potvrdio da je imao sukob sa sinom.

 

- Sve nesuglasice se mogu riješiti. Neki ljudi nisu razumjeli šta sam htio da kažem o svom i Radinom odnosu, kao i to da li sam je prihvatio za snajku. Ali sve što moj sin kaže za mene je svetinja. Naravno da podržavam odluku svog sina i da im želim sve najbolje, jer to je ipak njegov život i ko sam ja da tu bilo šta kvarim - rekao nam je stariji Berković, a na naše pitanje da li bi volio da se Rada uda za Harisa i rodi mu unuče, odgovorio je da njegovom sinu još nije vrijeme za brak:

 

- Još je on mlad! Djevojku koju moj sin bude odabrao za svoju ženu ja ću podržati.

 

Haris nije želio da govori o porodičnim problemima, dok je Rada kratko poručila:

 

- Mogu samo da kažem da sam srećna i zadovoljna!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.