x

DRAMA U PORODICI SEKE ALEKSIĆ: Objavila je šta će uraditi poslije udara na nju!

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Svetlana Seka Aleksić proteklih dana doživjela je velike neprijatnosti, od novinskih  priča vezanih za odnose među njenom familijom, do medijskog istupa njenog brata od ujaka koji je iznio razne uvrede na račun pjevačice.

Prema pisanjima određenih novina, Seka ovih dana vreme provodi u manastiru Vitovnica gdje se moli za njenog brata Zulfu, ali ne samo za njega. Kako je otkria u svom najnovijem blogu, Seka se moli i za novinare koji su, prema njenim riječima, atakovali na njenu porodicu.

 

- Posljednjih dana neki mediji (sami sebe nazivaju medijima, mada ja i svi koji sebe smatramo normalnima imamo drugačiju definiciju za takve) atakuju mi na porodicu, kao da svoju nemaju. Kao da ne znaju da je porodica svetinja u koju ne treba dirati. Bože, oprosti im, ne znaju šta rade. Ovo nije floskula, zaista sam sigurna da ne znaju šta rade i zato ću se moliti za njihovo zdravlje, sreću, prosvjetljenje. Moliću se da se osvijeste. Jer oni za molitve vjerovatno nemaju vremena. Ja imam i uvijek ću ga naći - napisala je Svetlana u svom blogu.

 

Nema sumnje, Seka je zaista doživjela preporod otkad se okrenula vjeri.

(Opera17.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.