x

DRAMA U ŽIVOTU BOJANA IZ LEXINGTON BANDA: Žena mu se porodila u šestom mjesecu trudnoće, a sada...

Pjevač Leksington benda prije dva mjeseca postao je otac djevojčice, koju je njegova supruga rodila u šestom mjesecu trudnoće, a sredinom decembra beba bi trebalo da izađe iz inkubatora i konačno dospije u naručje svojih roditelja.

Jedan od trenutno najpopularnijih domaćih pjevača Bojan Vasković (32) iz Leksington benda i njegova supruga Aleksandra postali su u septembru roditelji. Međutim, jedna od najljepših emocija koju čovjek može da doživi, u njihovom slučaju dobila je notu straha, strepnje i opasnosti, s obzirom na to da se Aleksandra porodila prije vremena. Predviđeni termin bio joj je sredinom decembra.

 

``Supruga se porodila prije dva mjeseca. Nisam želio time javno da se pohvalim, s obzirom na to da je beba u inkubatoru. Kada se djeca rode prije vremena, postoje određeni rizici, treba da prođe neko vrijeme kako bi čovjek mogao da podvuče crtu, odahne i prihvati da je napokon sve u redu. Vijest o tome da sam postao otac nisam krio, niti sam imao tu namjeru, samo sam htio svoje dijete da sačuvam od nekih novinskih napisa i spekulacija``, priznaje Vasković za Story.

 

Svako ko je imao priliku da upozna ovog srdačnog Sarajliju, zna da ga život nije mazio, ali isto tako ne može da ne vidi kako zahvaljujući poštenom, temeljnom i zdravom pristupu, frontmen Leksingtona uspeva da ostane veseo i vedar. Tako je i sada iako je mu nije bilo nimalo lako da se suoči sa ovim problemom.

 

``Bilo je mnogo opasno, ali hvala bogu, prošli smo najtežu fazu, tako da se sada dosta lakše diše. Kada mala izađe iz bolnice i sve bude po Pe-Esu, onda ću da sjednem i sa uživanjem porazgovaram s vama o tome``, objašnjava i dodaje:

 

``Supruga je dobro. Zajedno smo u ovoj borbi i podržavamo jedno drugo. Aleksandra i ja vjerujemo da će na kraju sve biti dobro čak i bolje od toga. Dali smo kćerki ime, ali ne bih to sada otkrivao, jer znate, ima različitih ljudi. Kada ona nama dođe kući, onda će biti drugačije. Pretpostavljamo da će to biti sredinom decembra, do tada će beba dovoljno ojačati da izađe iz inkubatora.``

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.