x

DRAMA U ŽIVOTU SANDRE AFRIKE: Reagovala policija!

Sandra Afrika poznata je kao neko ko posvećuje pažnju svojim mnogobrojnim fanovima, ali je nedavno imala jedno neprijatno iskustvo. Naime, bila je na meti obožavatelja, koji je svim silama pokušavao da dođe do nje. Izvor blizak pjevačici otkrio je neke detalje incidenta:

``Prvo je dijelio komplimente putem društvenih mreža, a pošto Sandra odgovara na poruke svojih fanova, i njemu se zahvalila na lijepim riječima. Međutim, svakog dana joj je slao na desetine poruka, što je počelo da joj smeta. Baš mali broj ljudi ima njen privatni broj telefona, pa nije mogla da vjeruje kada su počele da joj stižu poruke od tog dečka. Non-stop ju je zvao, slao joj je da je voli, da mu je najveća želja da je upozna i učini srećnom, pa je morala da ga blokira i više nije mogao da je kontaktira.``

 

Sandri uopšte nije bilo svejedno kada je ovo pročitala, ali nije željela da kvari atmosferu, pa je nastavila da pjeva kao da se ništa nije desilo.

 

``Taj dečko je poludio jer Sandra nije odreagovala kako je on htio, već je sklonila korpu sa bine, pa je riješio da dođe do nje i raščisti račune. Kada ga je vidjela kako pokušava da se popne na binu, umalo je šlog nije strefio. Sve vrijeme ju je dozivao i govorio da mora odmah da priča sa njom, a pripadnici obezbjeđenja jedva su uspjeli da ga sklone od Sandre. Ona se baš uplašila, a posebno kada je čula kako viče: ``Neće se na ovome završiti``. Tada je riješila da pozove policiju, koja je vrlo brzo došla i udaljila pomahnitalog gosta``, naveo je izvor.

 

Sandra nije željela mnogo da komentariše tu veliku neprijatnost i kaže da sada nema nikakvih problema sa svojom publikom.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.