x

DRUGARICA OTKRIVA POSLJEDNJI SUSRET SA JELENOM MARJANOVIĆ: Vidjela sam je dan prije ubistva!

Građani Borče, nakon godinu dana od ubistva pjevačice Jelene Marjanović, kao da su zaboravili da se u njihvom naselju dogodio stravičan zločin koji je uzdrmao cijelu zemlju i punio stranice crne hronike. Građani Borče, nakon godinu dana od ubistva pevačice Jelene Marjanović, kao da su zaboravili da se u njihvom naselju dogodio stravičan zločin koji je uzdrmao celu zemlju i punio stranice crne hronike.

- Ovo što se dogodilo je užas. Jelena je bila veoma fina žena. Uvijek nasmijana, dobro raspoložena i neko ko bi život dao za kćerkicu. Pazarila je često kod nas, i bile smo bilske, pričala je uvijek sa mnom - počela je priču prijateljica ubijene pjevačice, naglašavajući da je njeno ubistvo za sve u Borči i dalje misterija.

 

Ona je otkrila i kako je izgledao njihov posljednji susret, i kako kaže, sjeća ga se kao da je jučer bio. Posljednji put su se vidjele dan prije ubistva, I kaže da ništa nije ni slutilo na tragediju koja je zadesila porodicu Marjanović.

 

- Dan pred ubistvo poranila je u radnju kod nas da kupi hljeb i par namirnica. Ispričala mi je da treba da vodi majku u bolnicu da daje krv. Bila je zabrinuta za nju - rekla nam je ona, ističući da je Jelena bila jako brižna kćerka.

 

Nakon što se vratila iz bolnice, Jelena je s osmijehom na licu ušla ponovo u radnju, i razgovarala sa prijateljicom jer je imala dobre vijesti.

 

- Rekla mi je da je sve proteklo kako treba, i da žuri da sprema ručak - dodala je i istakla da joj je kćerka Jana bila sve. Ona kaže da je Jelena uvijek bila vedra, nasmijana, lijepo raspoložena i dodaje da je “uvijek gledala svoja posla, nikome se nije zamjerila”.

 

Prema njenim riječima, ništa nije slutilo da će se se njen život ugasiti za 24 sata.

 

- Došla sam u radnju sutradan i čula šta se dogodilo. Nisam mogla da se smirim od šoka. Odmah sam uzela odmor da bih se oporavila - istakla je radnica.

 

Kako kaže, ne može ni da zamisli ko bi ubio takvo divno stvorenje. I sada, skoro godinu dana kasnije, ne može da se oporavi od šoka i nada se da će ubica biti uhapšen.

 

-Znate, Jani je najteže, to dijete sada treba da odrasta bez majke koja joj je najpotrebnija. Kako će sada ona bez nje – završava ona priču i zabrinuto vrti glavom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.