x

DVA MISTERIOZNA SAMOUBISTVA U VRNJAČKOJ BANJI: Mladići se upucali u 2 dana, nađeni TRAGOVI SEKTE!

VRNJAČKA BANJA - Dvojica mladića P. P. (26) i G. T. (30) pronađeni su mrtvi u prethodna dva dana u Vrnjačkoj banji, a sumnja se da su obojica oduzeli sebi živote vatrenim oružjem.

Prvo samoubistvo dogodilo se u utorak po podne, kada je tridesetogodišnji G. T. oko 15 sati nađen mrtav u svojoj kući, a kraj njega je bio pištolj iz kog je pucao. Već sutradan, u jutarnjim satima, Vrnjačku Banju su ponovo potresle strašne vijesti, jer je u podrumu porodične kuće pronađen dvadesetšetogodišnji P. P, pored kog je takođe bio pištolj.

 

- Trenutno nije poznato šta je izazvalo ove tragedije. Smatra se da slučaji nisu povezani. Oba mladića su iz uglednih i dobrostojećih porodica. Mladić P. P. je nedavno diplomirao kao jedan od boljih studenata na fakultetu. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu sprovode se sve potrebne istražne radnje sa ciljem da se otkrije uzrok ova dva tragična događaja. Policija je uradila parafinsku rukavicu u oba slučaja i ispituje sve okolnosti - kazao je izvor Kurira.

 

Prema pojedinim nezvaničnim informacijama, G. T. je, navodno, imao zdrastvene probleme, a policija je u njegovoj sobi pronašla literaturu koja navodi na sumnju da je bio u vezi sa nekom sektom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.